понеделник, 5 януари 2015 г.

Оранжево - съчетания с оранжево при избора на плочки и обзавеждане за баня



Оранжевото е много силен цвят зареден с жизненост и енергия. Оранжевия цвят е много подходящ за създаване на усещане за топлина и емоция в интериора на банята.
Оранжевия цвят е изключително подходящ са разнообразяване на визията – отлично освежава интериора при основен бял цвят на плочките и обзавеждането за баня. Може да се използва както в декоративните елементи на плочките и фризовете, но също и за създаване на различни варианти за подредба на основните подови и стенни плочки с използване изцяло оранжеви плочки.
Освен със силен оранжев цвят, много по-често оранжевото се използва в плочките с по-бледи и неутрални тонове, с леки дизайнерски елементи в оранжево и други цветове.
В различни авангардни колекции плочки за баня се срещат плочки различни комбинации с по-светли или тъмни цветове. Дори се предлагат серии плочки с преобладаващ оранжев цвят.
Освен в плочките оранжевото може се използва много успешно като освежаващ елемент в мебелите за баня, огледалата, капаците за тоалетни чинии, закачалките за кърпи, четките и другите декоративни елементи и аксесоари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар